ttttt

2020.03.27 10:15

0730710950 - numărul de telefon la care cei vârstnici pot apela pentru ajutor. Voluntarii noștri vor ajuta la procurarea alimentelor si medicamentelor.

Noi, echipa Direcțiunii Sociale al Primãriei Oraşului Gheorgheni împreunã cu Crucea Roșie și cu Caritas Alba Iulia - Asistență Medicală și Socială, echipa din Gheorgheni asigurăm ajutorul necesar pentru vârstnici de peste 65 de ani,care trãiesc singuri, neajutorați, sã nu sufere de lipsã.

Voluntarii noştri se deplaseazã la domiciliul persoanelor, care au solicitat ajutor, numai dupã ce anunțã sosirea lor prin telefon. Astfel vom putea evita abuzurile la care pot fi supuse persoanele vârstnice!

Comitetul Local pentru Situații de Urgențã al Municipiului Gheorgheni, la propunerea primarului Nagy Zoltán, a emis o ordonanță, conform căreia începând cu data de 27 martie, adicã de astăzi, între orele 11-13, magazinele şi farmaciile sã serveascã numai persoanele de peste 65 de ani.
Rugăm persoanele mai tineri, ca în acest interval de timp sã lasã pe cei mai vulnerabili, persoanele vârstnice sã-şi procure cele necesare.

O informație foarte importantã în legătură cu deplasarea de la domiciliu al persoanelor de peste 65 de ani: în cazul în care trebuie sã mergeți la medicul de familie, puteţi face numai în intervalul orelor 11-13. Pentru programări sunați medicul de familie!