ttttt

04.04.2020 15:00

Este foarte greu să spunem concetățenilor, prietenilor noștri, dar în situația actuală suntem nevoiți: vă rugăm să nu veniți acasă din stăinătate! Infecțiile ajung în țară cu cei care au venit de peste hotare și s-au sosit acasă asimptomatici, gândindu-se sănătoși. Pâna acum în județ s-a confirmat un bolnav infectat, care a venit acasă din Franța. Ar trebui să înțelegem, că acum pentru binele celor dragi de acasă decizia cea mai bună este de a nu intra în țară. Știm cu toții că ar fi mult mai bine de a petrece acasă timpul crizei cu familia, dar văr rugăm să luați decizia cea bună în această situație neobișnuită, pentru protejarea sănătății a familiei și prietenilor. Epidemia se agravează cu zi de zi!

Până astăzi, 4 aprilie, ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, deci  în ultimele 24 ore au fost înregistrate alte 430 de noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 329 au fost declarate vindecate și externate. 141 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat..

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt  15.252 de persoane (9 la Gheorgheni). Alte 113.449 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.