ttttt
17.04.2020 16:00

Sâmbătă, 18 aprilie, în intervalul orar 08,00 – 13,00,   va fi organizată, din nou,  piața săptămânală,.  Acest fapt este condiționat de respectarea strictă a măsurilor epidemiologice. Regulile sunt identice  cu cele din  săptămâna anterioară:

Reguli pentru producători, în piața Gheorgheni:

În zona pieței, își pot valorifica produsele agro-alimentare doar micii producători si doar produsele agro - alimentare din producție proprie. Atestatul de producător trebuie să fie afișat într-un  loc vizibil.

Vânzătorii vor ocupa mesele ce vor fi repartizate  de către personalul din  serviciul de administrare a pieței, asigurându-se  o distanță adecvată  între ele.

Producătorii agricoli  sunt obligați să poarte mască de protecție și mănuși .

Reguli pentru clienți:

Clienții sunt obligați  să poarte și ei mască de protecție.

Accesul  în piața se va desfășura, prin  poarta principală  din strada Belchiei  iar ieșirea din piață se va efectua numai pe poarta dinspre strada Vărarilor.

Este obligatorie respectarea tuturor regulilor de prevenție epidemiologică, atât în  piață cât și în zona adiacentă acesteia; nu pot fi formate grupuri mai mari de 3 persoane. Toată lumea trebuie să păstreze regulile de distanțare socială, respectiv minim 1,5 metri  față de orice altă persoană.

Între orele  11,00 și 13,00 persoanele cu vârsta de peste 65 de ani,  au prioritate la accesul  în piață . Anterior orei 11,00  au acces persoanele sub această categorie de vârstă. Dintr-o familie, doar o singură persoană are drept de acces  în piață. Să conștietizăm că în aceste împrejurări dificile, târgul nu constituie un loc de agrement sau un loc de socializare. Este o necesitate !

Măsuri suplimentare:

În piață și în zona adiacentă acesteia, reprezentanții autorităților competente, vor  efectua controale, urmărindu-se   respectarea  cu strictețe a regulilor epidemiologice. Încălcarea acestor prevederi pot atrage sancțiuni penale sau contravențonale.

Vor fi verificate declarațiile pe proprie răspundere și se va preveni  formarea grupurilor. Cerem tuturor să se comporte responsabil !

La intrare, va fi verificată temperatura corporală a  fiecărui cumpărător. Persoanele identificate cu stări febrile vor fi îndrumate   la medic.

La intrarea în piață, va fi montat un dispozitiv pentru dezinfectarea  mâinilor, folosirea acestuia constituind condiția obligatorie pentru accesul în piață.

Rugămintea noastră:

Solicităm tuturor să renunțe la selectare mărfurilor până la sfârșitul situației de urgență pe piață. Marfa poate fi atinsă numai de către vânzător. Dacă un produs este atins de către client, rugăm să cumpere marfa, pentru a  reduce  riscul de transmitere a virusului.