ttttt

10.04.2020 17:45

Conform Decretului Militar nr. 8, piețele agroalimentare ,  trebuie să fie deschise. La acest regulament trebuie să acomodeze și orașul Gheorgheni.

De mâine, va fi din nou  piață săptămânală, în fiecare sâmbătă, între orele 8 și 13, dar acest lucru este condiționat de respectarea cea mai strictă a măsurilor epidemiologice.

 

Reguli pentru vânzătorii de pe piața Gheorgheni:

În zona pieței, numai miciile  producători pot vinde, si numai produse alimentare proprii. Atestatul de producător trebuie să fie afisata la  masă pe locuri vizibile.

Vânzătorii ocupa mesele desemnate de serviciul de administrație a pieței, la distanțe adecvate între ele.

Toți vânzătorii trebuie să poarte mască și mănuși de protecție.

 

Reguli pentru clienți:

Clienții trebuie să poarte și ei mască.

Intrarea pe piața se va desfășura, la poarta principală  din strada Belchiei, iar ieșirea de pe piață se va efectua numai pe poarta spre strada Vararilor.

Este obligatoriu respectarea tuturor reglementărilor epidemiologice pe piață și în jurul acesteia: nu pot fi formate grupuri mai mari de 3 persoane. Toată lumea trebuie să țină cel puțin 1,5 metri distanță de orice altă persoană.

Intre orele  11 și 13:00 persoanele cu vârsta peste 65 de au prioritate le intrate . Înainte de ora 11 pot intra numai perosane mai tineri

Doar o persoană dintr-o familie poate intra pe piață. De data aceasta târgul nu este un program de agrement, nu este un loc de întâlnire cu prietenii, ci o necesitate!

 

Măsuri suplimentare:

Pe piață și în jurul său, agențiile competente vor face controale, pentru  respectarea  cu strictețe a reglementărilor epidemiologice, iar la încălcarea ecestuia se pot aștepta  amenzi.

Vor verifica declarațiile pe propria răspundere, și vor preveni formarea grupărilor. Cerem tuturor să se comporte responsabil!

La intrare, temperatura corpului fiecărui cumpărător va fi măsurată, iar cine are febră va fi trimisă la medic.

Intrarea pe piață, va fi prevăzută cu un dispozitiv pentru dezinfectarea  mâinilor, și numai atunci va fi posibilă intrarea pe teritoriul pieței.

Rugămintea noastră:

Solicităm tuturor să renunțe la selecția mărfurilor până la sfârșitul situației de urgență pe piață. Marfa poate fi atinsă numai de către vânzător. Dacă un produs este atins de către client, rugăm să cumpere marfa, pentru a  reduce și riscul de transmitere a virusului.