ttttt

25.04.2020 18:00

Pentru a reduce tensiunea cauzată de izolarea de lungă durată și restricționarea deplasărilor, precum și pentru a petrece timpul în mod util, dorim să îi ajutăm pe cei care locuiesc în bloc și care au mai puține oportunități de a se afla în spații deschise. Încurajăm locuitorii blocurilor să-și amenajeze o grădină pe balcon. Nu ne gândim neapărat la o grădină de flori, ci la creșterea unor plante care se vor maturiza într-o lădiță sau într-un ghiveci.

Puteți găsi nenumărate idei și sfaturi utile pe internet, iar administrația locală, prin compartimentul de profil, vine în sprijinul dv., oferind pământ de grădină, de cea bună calitate. Tot
ce trebuie să faceți este să comunicați solicitarea dvs. la adresa de email: vecinibuni@gheorgheni.ro sau în zilele lucrătoare, între orele 8-14:30 la secretariatul primăriei, la numărul 0266-364.494., iar personalul nostru asigură distribuirea acestuia la domiciliu. Îngrijirea unei ființe, cum este cazul unei plante, este o activitate plină de satisfacții. Plantele sunt „recunoscătore” în felul lor, pentru dragostea oferită. Recomandarea noastră privind practicarea grădinăritului în acest mod are și menirea de a conștientiza efectul relaxant al ieșirii pe balcon la sfârșitul unei zile obositoare, precum și cel al activității de îngrijire a acestora. Pentru cei care se alătură inițiativei noastre, vom crea un grup Facebook, oferind oportunitatea de a discuta probleme legate de activitate, de a împărtăși experiențe, sfaturi utile și fotografii.