ttttt

14.04.2020 16:30

Deși primăriile nu mai sunt obligate să dezinfecteze scara blocurilor, în Gheorgheni continuăm dezinfectarea acestora cu un agent antiviral . În cazul în care comunitatea scărilor nu necesită această precauție, vă rugăm să ne informați la nr. de telefon 0266-364494.

Mâine, miercuri, vom efectua dezinfectarea  blocurilor din partea de sud al cartierului Florilor. Lucrările vor începe la ora 8:30 a.m. în scara A din blocul 5 și vor continua în următoarea ordine:

 

Bloc  5 - B;

Bloc  6 - A, B;

Bloc  7 - A, B;

Bloc  8 - A, B;

Bloc 11 - A, B;

Bloc 12 - A, B;

IJECOP  13 - A;

Bloc  14 - A, B;

Bloc  15 - A, B;

Bloc  16 - A, B;

Bloc  17 - A;

Bloc  18 - A;

Bloc  19 - A;

Bloc  20 - A, B, C;

Bloc  21 - A, B, C, D, E, F;

Bloc  22 - A, B, C, D;

Bloc  23 - A, B;

Bloc  24 - A, B;

Bloc 25 - A, B;

Bloc 31 - A, B;

Bloc 33 - A, B;

Bloc 35 - A, B;

Bloc 39 - A, B, C, D;

Garsoniere șantier - A.

 

Din experiența noastră, dezinfectarea unei scări durează aproximativ10 minute. Joi, vom continua dezinfectarea în partea de nord al cartierului Florilor, iar în următoarele zile vom efectua dezinfectarea în  fiecare bloc din orașul nostru. Programul dezinfectării va fi publicat înainte cu o zi. Locuitorii sunt rugați să curețe scările cu o zi înainte de dezinfectare. Dezinfectantul pe care îl folosim, numit Virocid, este eficient împotriva bacteriilor, virusurilor, sporilor și ciupercilor. În concentratul în care este utilizat pentru dezinfectarea scărilor, nu are efect dăunător asupra organismului uman, nici ale animaelor, decât dacă intră în organism în cantități mai mari. Are miros ușor, care se simte  în interior aproximativ 15-20 de minute.

Locuitorii li se cere să nu folosescă casa scării timp de cel puțin o oră după dezinfectare. Dacă din orice motiv trebuie să treceți prin casa scării, asigurați –vă că gura și nasul să vă fie acoperit și, dacă este posibil, să nu ajungă stropi  în ochi sau pe piele, deoarece poate provoca sensibilitate prin inhalare și contact cu pielea.