ttttt

Felkérjük Gyergyószentmiklós szépkorú lakosságát, hogy csak indokolt esetben hagyják el otthonukat, őrizzék meg nyugalmukat! Tartsák be az egészségügyi előírásokat, kerüljék a zsúfoltabb helyeket!

Gyergyószentmiklós Polgármesteri Hivatala és a Szociális Igazgatóság a Caritas – otthoni beteggondozókkal, valamint a Vöröskereszttel karöltve segíteni fogja azon 65 év feletti lakosokat, akiknek gondot jelent a gyógyszer és az alapélelmiszer beszerzése.

Mivel a járvány ideje alatt számukra az otthonmaradás javasolt, a gyógyszerek megvásárlásával, valamint a bevásárlással járó gyalogos, autós közlekedést, házhoz szállítást tudjuk átvállalni.

Forduljanak hozzánk bizalommal mindazon egyedül élő, hozzátartozó nélküli 65 év fölötti lakosok, akik nem részesei a város által nyújtott szociális ellátórendszernek, és nincsen közvetlen közelükben aktív családtag, ismerős, rokon, szomszéd, aki 60 évnél fiatalabb és átvállalná az utánajárást.

A segítségnyújtást igénylők hívjanak a 0730-710.950-es telefonszámon.

A következő adatokra van szükségünk:

• Név
• Pontos lakcím
• Személyi szám
• Telefon szám

A munkatársaink és önkéntesek felkeresik Önöknek és segítenek 2020. március 20-tól, amennyiben kérésüket regisztráltuk az előző napon.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Együtt, egymásért, gyergyószentmiklósiakért!